IoT, trådlösa sensorer och system

IoT, Trådlös övervakning av vibration, temperatur och magnetfält

On-line övervakning av kritisk utrustning i industrin har länge varit ett av de effektivast sätten att undvika störningar i produktionen. På grund av höga kostnader har endast ett fåtal av utrustningarna full övervakning.

Med BLE Beacon, som har inbyggda sensorer och sändare för bl.a. vibration och temperatur, kan nu all utrustning övervakas på ett effektivt sätt.

Övervaka din industri eller dina maskiner på ett effektivt och enkelt sätt?

Sensorerna monteras på utrustningen, de sänder trådlöst vidare till en hub, som har kontakt med en molntjänst för övervakning och larmhantering. Installationen är snabb och enkel, och det är ett system som man kommer igång med på några timmar.

Sensorerna har inbyggda batterier som räcker mellan 2-3 år. Sensorn finns även i ett utförande med externa utbytbara batterier. Med BLE Beacon’s, från HID kan on-line övervakning nu utökas till att täcka all utrustning som kan påverka produktion och kvalitet.

Fördelar med HID Condition Monitoring, system för övervakning

- Mycket snabb installation. Ni kan få igång ett komplett system på mindre än någon timma

- Mycket låga kostnader för effektiv övervakning av utrustning

- Helt automatisk övervakning av rörelse, vibration och temperatur

- Ingen installation eller egna investeringar i datorer eller IT-system

- Automatiska larm med "Machine learning"

Boka demo

Vill du också övervaka din industri eller dina maskiner på ett effektivt och enkelt sätt?

Vi visar dig gärna HID Condition Monitoring i en demo. Boka snabbt och enkelt nedan så kontaktar vi dig för att göra upp om dag och tid.

Systemet från HID finns även i andra varianter.

- Real-Time Locating System [RTLS], system för att visa var flyttbar utrustning befinner sig i en anläggning. Kontakta oss så berättar vi mer. Eller boka en demo.