Ebjudande, köp en SMFT (Universalinstrument för solcellsanläggningar) och få ett extra instrument utan kostnad.

Ebjudande, köp en SMFT (Universalinstrument för solcellsanläggningar) och få ett extra instrument utan kostnad.

Intertechna leder workshop på UDI Läsning Ebjudande, köp en SMFT (Universalinstrument för solcellsanläggningar) och få ett extra instrument utan kostnad. 2 minuter Nästa Fluke Black Week hos Intertechna

Gör dig redo för dubbel spänning med detta tidsbegränsade erbjudande, du kan köpa en SMFT-1000 och få en andra produkt helt GRATIS.

Du kan välja mellan Fluke 393FC/E strömtång CAT III 1500 V och den kompakta Fluke PTi120 Pocket värmekamera!

Det stämmer! Köp en SMFT-1000 så ger vi dig en andra produkt, helt GRATIS. Det här är din chans att förbättra din verktygslåda, uppnå topprestanda och få betydande besparingar. Men kom ihåg att detta erbjudande inte kommer att vara länge.

Erbjudandet gäller fram till och med 31 december 2023.

Kontakta vår säljare Robin Asmussen på intertechna för att få mer information om detta erbjudande.

Telefon 054-52 10 00

Fluke SMFT är ett av marknadens mest effektiva verktyg för att visa att en solcellsanläggning fungerar optimalt och säkert.

Det är ett universalinstrument med I-V kurvplottning. SMFT-1000 är utformad för professionell installation, driftsättningsbesiktning och underhåll av solcellsanläggningar med arbetsspänning upp till 1 000 V DC. SMFT-1000 är ett komplett mätsystem för solceller och uppfyller standardkraven i IEC 62446-1.

Läs mer om SMFT-1000 på denna länk...

Vad tjänar jag på detta erbjudande?

Om ni beslutar att utnyttja detta erbjudande får ni utan extra kostnad välja ett av dessa instrument:

Fluke 393FC/E strömtång

Nyckelfunktioner: Säker mätning med hjälp av en strömtång som är klassificerad för kategori III/1 500 V. Den har smal tång för mätning av kablar i trånga apparatskåp. Fluke 393 har IP54-klassificering för utomhusanvändning. Den kan arbeta effektivt med hjälp av likströmseffektmätning, ljudpolaritet och visuell kontinuitet ...

 

Fluke PTi120 Pocket värmekamera

Ju större problem, desto snabbare vill du lösa det. Den nya Värmekameran i fickformat från Fluke ger alla ett verktyg för att minimera driftstopp. Den första försvarslinjen för enkel felsökning. Sluta släcka bränder på jobbet och börja förhindra dem istället.