Mät & Testinstrument

fluke_intertechna

Fluke är en av de största leverantörer av mät & testinstrument, Fluke är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet på instrument och mätare.

Fluke har även lagt ner mycket forskning på att tillverka instrument som har högsta säkerhet för användare och anläggningar.

amprobe intertechna

Fluke har även ett produktmärke för mätutrustning av något enklare modeller till mycket attraktiva priser.

Amprobe-verktyg genomgår rigorösa och intensiva tester för att säkerställa efterlevnad av de senaste bestämmelserna i Flukes CSA-erkända labb för kvalitet och säkerhet

leasa dina mät och testinstrument

Leasa dina mät och testinstrument via Wasa Kredit. Kontakta oss för mer information.

Multimeter

Fluke är världens ledande tillverkare av elektroniska testinstrument som används av tekniker och ingenjörer för att lösa problem inom kretsanalys, elreparationer, elektronisk montering och service, felsökning och underhåll av elektronik. Flukes omfattande produktsortiment av digitala multimetrar hittar du hos oss.

Amprobes sortiment omfattar en mängd olika mätinstrument som är idealiska för ett stort antal tillämpningar, samtidigt som de alltid levererar hög prestanda och exceptionell noggrannhet samt ett bra pris.

Kontakta oss så hjälper vi till att tillgodose ert behov.

Strömtänger

Professionella strömtänger lämpliga för elektriker inom industri och installation. Med hela sortimentet från Fluke så kan vi erbjuda dig rätt verktyg för jobbet.

Kontakta oss för en offert efter ert behov.